Български БългарскиEnglish English
Продукти

Акрипол Коутингс разработва и произвежда широка гама продукти за дървообработващата индустрия- мебели, паркет, кухни, баня, дограма и други. Всички наши продукти са съобразени с екологичните норми и изисквания.

 

Основната ни мисия е да  създаваме нови продукти, както и да подобряваме съществуващите такива за да отговарят на изискванията на новите технологии. Изцяло сме фокусирани върху успеха на нашите клиенти, доставяйки им продукти с високо качество на най-добрата цена.

 

Основната промяна, която настъпва все повече в индустриалните покрития през последните двадесет години е въвеждането на нови технологии. До началото на осемдесетте повечето от покритията бяха на базата на органични разтворители . Но в края на осемдесетте  много правителства въведоха закони относно контрола на замърсяването на въздуха от индустриални покрития, които стимулират разработката на ниско емисионни покрития, което води до намаляването на летливи органични съставки във въздух.

 

През следващите пет години засилването на екологичните изисквания ще продължи да играе главна роля във въвеждането на новите технологии при покритията. Именно затова покритията на водна основа, тези с ултравиолетово втвърдяване, както и двукомпонентните системи на водна основа ще заемат все по-голям дял в дървообработващата индустрия.

 

Ако решите да направите смяна от органични покрития на такива на водна основа - попитайте нас. Нашите експерти имат голям опит и със сигурност ще Ви помогнат.

 

ПРОДУКТОВА ГАМА