Български БългарскиEnglish English
За нас

about usАкрипол Коутингс  е млада, динамична и изключително бързо развиваща се компания. Посветили сме се в разработването на най-добрите и природосъобразни решения в областа на покритията, особено тези на водна основа.

 

В стремежа си да задоволи  нуждите на своите клиенти и да играе водеща роля на пазара на покритията, Акрипол Коутингс предлага на своите клиенти техническо обслужване на изключително високо ниво, работейки усърдно в разрешаването както на ежедневните така и на дългосрочните предизвикателства в областа на покритията.

 

Именно затова ние правим за своите клиенти  специални иновативни разработки  фокусирайки се главно върху изискванията на клиентите за тяхното покритие.

Нашата амбиция е да разработваме и произвеждаме най-красивите, най-устойчивите и най-здравите природосъобразни  покрития на най-добрата цена. Доверете ни се. Ние знаем как.

 

Ние сме Вашия партньор в разрешаването на Вашите проблеми в областа на покритията.


Акрипол Коутингс  е компетентна компания, с умения и възможности за създаването на дългосрочни решения, които са съществен елемент за по-добър, безопасен и здравословен  начин на живот.

 

 

НАШИТЕ ОСНОВНИ ЦЕННОСТИ И ПРИНЦИПИ